Smoothy Donky Web ϟ
Smoothy Donky Web
STATUS : In a relationship.



Credits


The Template By : Mrs AF
Some Helped : Shira Radzuan
Basecode : Qistina. Re



Please know that i love you :')

Friday, April 5, 2013 11:37 AM 0 Atashinci(s)


Dear follower and bloghearts,

Harini aku nak cerita pasal teman pangganti aku yang sekarang. Selama ni aku couple pun sekejap je rasa, seriously memang tak pernah rasa bahagia langsung. And now, aku rasa aku akan setia dengan dia. Memang aku takboleh lepaskan dia, masa putus dengan dia. Rasa macam tak sedap hati, rasa nak getback semula. So sekarang, aku dapat apa yang aku nakkan. 

Dear Azrul Hamzah, siapa kenal dia? Siapa tak kenal dia memang rugi hang. Lol tak ada lah. Kenal untuk berkawan memang tak salah, kalau bersayang sayang bagai memang makan kaki dengan aku lah jawabnya. Aku ex dia, dan sekarang aku jadi miliknya semula :') Aku sangat sangat sangat sayang dekat dia. Yang lepaskan biarkan ia pergi, start a new life with my future husband.

Dulu masa aku putus dengan dia, aku jadi kawan dengan dia. Lama lama tu aku jadi adik angkat dia. Disebabkan aku dengan dia dah lama tak tegur. So tak ingat ah dengan benda tu semua. Now kitaorang getback semula. 

Masa kitaorang kawan dulu, ada jugak aku hang out dengan dia. Aku pelik dengan dia, masa tu jugak macam macam dia cakap aku. Aku hang dengan basitah tetibe ada je dia kat situ. Dia macam macam ejek aku, rindu woii xD Dia ejek aku pendek, kecik, kutuk kutuk aku. 

Then, masa yang haritu kedua aku terserempak dengan geng geng dia, aku hang out dengan #GengSethan. Masa tu aku ingatkan tegur dia, aku malas nak layan dia. Takut ada Afdlin Arifin. Sebab aku tak suka sangat tengok muka si pendek kecik hok comel tu. Rasa nak cubit je, sebab dia comel sangat. Azrul sepek sekarang aku tengok dia.

Aku hang out dengan #GengSethan time tu, memang best. Rasa bosan pun tak jugak. Sebab geng geng tu semua sproting je aku tengok. Semua geng geng tu laki laki, aku sorang je perempuan dalam geng tu. Lol kkkkk.

Azrul Hamzah, hmm. Hai awak, kalau awak dah baca yang atas tu. Please jangan abaikan yang bawah ye sayang. Saya menulis ni sebab saya sayangkan awak. Awak tau tak, masa kita putus dulu, rasa sayang saya terhadapat awak tak pernah hilang langsung sampai sekarang. Awak nak tau kenapa? Sebab saya terlalu dan terlebih sayangkan awak. Saya rindu nak dengar suara awak, saya rindu nak dengar awak membebel dengan saya. Macam macam lah saya rindu kat awak. Takpe, now kita dah getback right